Aktuálně - tisková zpráva - Produkty Apple nabídne společnost eD´ system Czech - MujMAC.cz - Apple, Mac OS X, Apple iPod

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Seriály

Více seriálů

Aktuálně - tisková zpráva - Produkty Apple nabídne společnost eD´ system Czech

6. listopadu 2007, 10.00 | Společnosti Apple a eD‘ system Czech, a.s. zahájily spolupráci v oblasti distribuce produktů Apple. Rozšiřuje se tak distribuční síť, kde si zákazníci mohou produkty Apple zakoupit. Od 1. listopadu 2007 jsou dostupné u prodejců společnosti eD‘ system Czech, a.s. v Praze, Ostravě, Brně, Pardubicích a Plzni.

Zákazníci si budou moci v eD‘ system Czech, a.s. zakoupit celou produktovou řadu Apple: notebooky MacBook a MacBook Pro, počítače iMac, Mac mini a MacPro, novou generaci hudebních přehrávačů iPod - shuffle, nano, classic i touch, multimediální centrum AppleTV a veškeré příslušenství, včetně nejnovějšího operačního systému Mac OS X v10.5 Leopard.

Produkty Apple jsou čím dál více oblíbenější na českém trhu, například prodej operačního systému Mac OS X v10.5 Leopard předčil veškerá očekávání a první várka se vyprodala do druhého dne od uvedení v obchodech. Celosvětový prodej hudebních přehrávačů iPod překročil 65 milionů. Zájem určitě vzbudí především revoluční iPod touch, jehož ovládání a funkce jsou téměř totožné s dnes již kultovním iPhone. Firmy i běžní spotřebitelé jistě ocení možnost zakoupit si produkty Apple na více místech po celé České republice, a to zejména před Vánocemi.

Společnost eD‘ system Czech, a.s. patří mezi přední české distribuční firmy v oboru informačních technologií s obratem více než 10 mld. Kč v roce 2006. Kromě České republiky své aktivity úspěšně rozvíjí také na Slovensku a v Polsku. V současné době zastupuje přibližně 80 nejvýznamnějších světových dodavatelů IT, většinou formou přímých distribučních kontraktů. Vedle široké nabídky produktů nabízí také další služby v oblasti B2B, servisu a logistiky. Společnost eD‘ system Czech, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2001.

Tématické zařazení:

» Rubriky  » Novinky